0

Amsterdam – Vanaf heden brengen we je dagelijks, of beter gezegd nachtelijks, een leuke tip met betrekking op de nacht. Van boeken tot slaapsetjes, van duistere items tot belangrijke weetjes; we staan óók in het donker voor je klaar.

Vanavond hebben we een tip om van te smullen! Dat mode en eten niet hand in hand gaan is helemaal niet waar, zo denken namelijk ook de ‘Council of Fashion Designers of America’ erover met de quote: “Food can be fashionable too.”

Zo hebben de leden van het CFDA een kookboek op de markt gebracht die recepten en originele illustraties bevat van meer dan 100 Amerikaanse modeontwerpers genaamd ‘American Fashion Cookbook’. Van de Saturday night chicken van Diane von Furstenburg tot de truffel-macaroni van Cynthia Rowley.
Met dit kookboek hoopt het CFDA het probleem van gezond eten in de mode-industrie aan te kaarten ervoor zorgen dat men meer plezier krijgt in het koken!

De schrijfster van het boek, Lisa March is een freelance journaliste voor allerlei modebladen, waaronder de Amerikaanse ELLE.

Kun je dus niet slapen? Blader door het boek en doe enorm veel gezonde inspiratie op en als je heel stilletjes bent kun je ook lekker een gezonde en fashionable midnight snack maken.

Het boek is verkrijgbaar op bol.com voor €39,99!

Het boek

Ga jij het boek aanschaffen?

www.bol.com

(Charisse Stoffels)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties