0

Amsterdam – Ben je nog wakker? Misschien surf je nu nog wat op internet en bekijk je profielen op Facebook, zit je nog op Twitter of kijk je op een datingsite. Met al die sites is een goede profielfoto heel belangrijk, je wilt natuurlijk een goede indruk maken. Wil je dolgraag een nieuwe profielfoto? Dan hebben wij een leuke tip voor je.

Catwalkcoach Mariana Verkerk organiseert namelijk samen met  MooieMensen.com een unieke shoot. Morgen kun jij de perfecte profielfoto laten maken door fashion fotograaf Herman van Gestel. Je hoeft alleen setjes kleding mee te nemen. Over je haar en make-up hoef je geen zorgen te maken, want visagisten en hairstylisten zijn die dag aanwezig om je te veranderen in een echt model.

Mariana, bekend van onder andere Holland’s Next Topmodel en zelf ook model, zal deze dag aanwezig zijn om je de beste tips en tricks te geven voor een prachtige profielfoto. Zo maak jij zeker een goede fashionable indruk!

Er is plaats voor zo’n 36 mensen, dus wees er snel bij. Wil je je inschrijven of meer informatie over deze dag?  Stuur dan een mail naar stuur naar  [email protected].

Datum en tijd: Morgen om 11.00u tot 17.00u

Locatie: Studio The Beauty & the Beast,Da Costastraat 93  te Amsterdam

Prijs: € 69,-.

Met tips van Mariana Verkerk krijg jij de perfecte profielfoto

www.mooiemensen.com

(Tekst: Esmé Schouten)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties