0

Amsterdam – Vanaf heden brengen we je dagelijks, of beter gezegd nachtelijks, een leuke tip met betrekking op de nacht. Van boeken tot slaapsetjes, van duistere items tot belangrijke weetjes; we staan óók in het donker voor je klaar.

Vanavond hebben we een lekkere gezonde tip voor je, voor de vegetariërs is er nu eindelijk ook een fashionable blad! Hoera!

Na de lancering van Vega Magazine is het duidelijk te merken dat fashion en vegetariër – of flexitariër, inderdaad hand in hand gaat. De modieuze dames die er voor kiezen om gezond te leven en geen vlees te eten kunnen zich uitleven met dit enorm leuke blad. Er staan namelijk allerlei lekkere vegetarische recepten in!

Volgens het blad is het meer dan alleen een voedingskeuze, het is een lifestyle! Je kunt ‘ouderwets’ een abonnement nemen of het blad online bestellen op apple site, doormiddel van de App ‘Tijdschrift.nl’.

Download ook gelijk de app, dus voor alle vega en flexitariërs – kan je niet slapen, pak de Vega erbij en raak geïnspireerd door alle lekkere recepten!

De eerste issue van het blad

Benieuwd naar het blad?

www.vegamagazine.nl

(Charisse Stoffels)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties