0

Amsterdam – ZZZzzz. Slapen jullie al of zijn er nog mensen wakker? De mensen die nog wakker zijn of nog niet kunnen slapen die hebben geluk want we hebben vanavond een tip voor jullie waar je daarna vast goed van kan dromen.

We hebben een leuke blog voor jullie waar je zeker veel inspiratie vandaan kan toveren. www.diaryofafashionstylist.com is een dagboek over fashion het houdt je op de hoogte van looks of the week, fashion news en een look advisor. Het is niet zomaar een fashion blog, maar een samenwerkingsverband van 2 mode-stylisten met hun eigen unieke stijl. Ze delen hun mode-avonturen, geven van adviezen en handige tips.

De 2 stylisten waar het om gaat zijn: Monique Mathijsen, een van de leidende stylisten in de Nederlandse industrie. Ze werkt onder de naam Moon M. op haar CV staan al vele samenwerkingen met diverse Nederlandse celebs. En de 2e dame is Anouk Houtappel die al 8 jaar werkt als een fashion stylist voor meerdere succesvolle magazines waar ze verantwoordelijk is voor de fashion shoots. Verder heeft ze haar CV opgebouwd met commerciele klanten als Manfield, Canon, Shick, Dolcis en ga zo maar door. Hiervoor is ze verantwoordelijk voor de campagnes en de styling.

Deze 2 pittige tantes met gevoel voor stijl kunnen ons met hun blog dus zeker wat bij brengen en daarom is het voor nu de ideale midnight tip omdat we dan alvast lekker kunnen gaan lezen en weg kunnen dromen over de mooie looks.

Klik hier om direct naar de site te gaan.

Get inspired zo blijf je met de blog op de hoogte van de laatste musthaves en trends

Bekijk looks backstage

Schoenen, schoenen en nog eens schoenen

www.diaryofafashioinstylist.com

(Tekst: Melanie Karolewski)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties