0

Amsterdam – Voor sommigen van jullie zal bij het horen van Condé Nast niet direct een belletje rinkelen. Maar als wij jullie vertellen dat zij de uitgever zijn van Vogue, Glamour en Vanity Fair dan worden jullie vast al enthousiaster.

Vanaf januari 2013 kun je naar het Condé Nast Arts & Design college gaan in het Londense Soho. Er zijn twee manieren waarop je een heus Vogue diploma kunt halen. De eerste optie is de zogenaamde Vogue Fashion Certificate (8400 euro), hiervoor moet je een cursus van 10 weken lang volgen. Voor een studie van een jaar en een Vogue Fashion Foundation Diploma (25.000 euro) kun je in oktober 2013 terecht.

Een aantal van de vakken die je zult krijgen: fashion business, retail, brand marketing, the beauty industry, styling & art direction, PR & marketing, fashion journalism, fashion vernacular en key fashion designers. Klinkt goed toch?

Daarnaast zul je modemuseums en galerijen bezoeken om essays te maken en fashion events op de internationale modekalender te zetten. Zie je deze droomopleiding wel zitten? Klik dan hier voor meer info!

www.condenastcollege.co.uk

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties