0

Amsterdam – Droom jij ‘s nachts over een baan in de modewereld, ondanks alle waarschuwingen dat het een tough job is, en kun je nu niet slapen? Wij hebben een leuke leestip voor je waardoor je straks met een glimlach indommelt.

Maak kennis met ‘Blair Mercer’. Deze fashion assistent schrijft een anonieme blog op één van onze favoriete modewebsites onder deze valse naam. Ze werkt voor een bekend modeblad bij een grote uitgever en assisteert de fashion editor bij de shoots die gedaan moeten worden voor het magazine.

Dat klinkt allemaal misschien wel heel glamoreus, maar dat is het duidelijk niet! In haar colums zal te lezen zijn dat ze met zakken Louboutins moet sjouwen door de Sahara, ze aangevallen wordt door een dochter van een celebrity en dat ze heeft geworsteld met bodyguards van Khaddafi in een chic hotel in Parijs.

Haar gestuntel zorgt er gegarandeerd voor dat je straks vrolijk in slaap valt want The Devil Wears Prada is er niks bij! Lees haar eerste column hier en volg haar op Twitter!

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties