0

Amsterdam – We brengen je dagelijks, of beter gezegd nachtelijks, een leuke tip met betrekking op de nacht. Van boeken tot slaapsetjes, van duistere items tot belangrijke weetjes; we staan óók in het donker voor je klaar.

Lekker eten is belangrijk in je leven, en we vinden het vooral noodzaak om geregeld eens iets lekkers bakken! Kan je niet slapen? Duik dan gewoon eens creatief de keuken in…

Afgelopen week probeerden we iets heel nieuws. Niet zomaar chocoladecupcakes, nee, cakejes met Baileys! En wat was het een succes… In principe kan je in elk cake-recept simpelweg de melk vervangen door Baileys.

Wij gebruikten een simpele cupcakemix van Dr. Oetker, voor twaalf cupcakes, en vervingen de 100ml melk door 100ml Baileys Chocolate & Orange. Een fles van een halve liter kost €9,99 en is te koop in de supermarkt en bij drankhandels.

Baileys Variatie!

Het resultaat... Delicieux!

Normaliter zijn we niet zo gek van het verwerken van drank in etenswaren, maar we moeten eerlijk toegeven: Baileys in je dessert is oprecht smullen! Heb je nog wat Baileys over? Doe eens ‘s avonds voor het slapen gaan een scheutje in je caffeinevrije cappuccino… Misschien wel net zo lekker.

www.baileys.com

(Tekst & Beeld: Renée Sturme)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties