0

Amsterdam – Over mode zijn er heel wat boeken te vinden, vaak met mooie afbeeldingen. Nooit eerder is er een boek geweest dat nauwkeurig een goed gedocumenteerde werkmethode weergeeft. Tot nu!

Er is namelijk een boek op de markt gebracht dat een must read is voor elke modeliefhebber. ‘Blue is the new black’ is een absolute must voor mensen die werken in de mode of de ambitie hebben om dat te gaan doen. De ondertitel van het boek luidt dan ook: ‘The 10 Step Guide to Developing and Producing a Fashion Collection’.

Het boek beslaat het hele proces van development en productie, dat het hart vormt van elk modebedrijf. Verder is het boek praktisch, gedetailleerd, bevat het veel voorbeelden, anekdotes uit de praktijk, illustraties, schema’s en met een uitvouwkalender met de belangrijkste stappen in het hele proces van research en design tot en met productie. Een perfect boek om voor jezelf te kopen of om cadeau te geven en gepast voor elke fashionista!

Bestel nu het boek hier of klik op één van de onderstaande foto’s. Tot 1 juli is er op de site een kortingsactie, waardoor het boek in plaats van € 34,- nu € 29,- kost. Wees er dus snel bij!

Cover van 'Blue is the new black'

Overzichtje van het boek

Pagina's uit het boek

Pagina's uit het boek

www.bispublishers.nl

(Tekst: Kimberly van Stokrom)

 

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties