0

Amsterdam – Bloggers zijn trendsetters en sommige dingen die ze dragen, willen wij maar al te graag hebben. Ook naar muziek luisteren doen ze in stijl. Op hun oren hebben we namelijk de Molami headphone gespot.

Ze willen natuurlijk het beste van het beste en dat bieden de headphones van Molami. Het geluid voeldoet aan de hoogste eisen en de collectie bestaat uit verschillende exclusieve stoffen en materialen. Zo verkopen ze naast de headphones ook gewoon oortjes. Beide zijn gemaakt van leer in de kleuren wit of zwart en zijn bewerkt met zilver of goud. Grote internationale bloggers als Susie Lau van Style Bubble, Caroline Blomst van Carolines Mode en Wendy Lam van Nitrolicious zijn al met deze musthave headphone gespot.

Er zijn in totaal drie soorten headphones maar er is eentje al groot favoriet. De ‘twine’ kan namelijk als een hoofdband in je haar gedragen worden. Zo heb je gelijk een fashionable accessoire in je haar.

Benieuwd hoe de headphones eruit zien, bekijk de foto’s van de bloggers hieronder en klik op de productfoto’s om te bestellen.

Wendy Lam met haar Molami headphone

Blogger Susie Lau draagt hier de twine headphone

Het embleem dat aan de headphone zit

Bight Napa Black & Gold bij Molami.com voor € 150,-

Bight Napa White & Gold bij Molami.com voor € 150,-

Twine Silk Black & Gold bij Molami.com voor € 200,-

Twine Silk White & Gold bij Molami.com voor € 200,-

Pleat Napa Black & Gold bij Molami.com voor € 300,-

Pleat Napa White & Gold bij Molami.com voor € 300,-

www.molami.com

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties