0

Amsterdam – Vanaf heden brengen we je dagelijks, of beter gezegd nachtelijks, een leuke tip met betrekking op de nacht. Van boeken tot slaapsetjes, van duistere items tot belangrijke weetjes; we staan óók in het donker voor je klaar.

Vandaag hebben we een gezellige filmtip vol humor en je daily dosis of fashion voor je klaar liggen. Winkelen, we houden er allemaal van; de één iets meer dan de ander, en daarom hebben we vanavond gekozen voor “Confessions of a Shopaholic”.

Rebecca Bloomberg, is net als velen vrouwen verslaafd aan shoppen. Maar dan ook echt verslaafd! Ze houdt van een luxe levensstijl en begeeft zich daar ook in, maar in de werkelijkheid zit het toch een beetje anders. Zo woont ze in New York, het mode walhalla, bij haar beste vriendin en komt ze dagelijks thuis met tassen vol nieuwe items. Echter brengt ze met haar koopgedrag zichzelf dieper in de schulden, wat leidt tot nare gevolgen. Uiteindelijk vindt Rebecca een baan bij een blad genaamd Sucessful Savings, een financieel blad waarbij zij lezers advies geeft over hoe ze het beste geld kunnen besparen. En dat terwijl zij zelf enorme schulden heeft..

Uiteindelijk belandt Rebecca in allerlei bizarre, gênante en hilarische situaties waarbij niet alleen geld maar ook de liefde een rol speelt.

Een film vol humor en enorm hoog modegehalte, we like!

De film poster

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Wat vind jij van de film?

(Charisse Stoffels)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties