0

Amsterdam – Onze hoofdstad biedt ons vele leuke mogelijkheden. We kunnen er leuk shoppen, heerlijk uit eten, een sightseeing tour over de grachten doen en verschillende musea bezoeken.

Mochten we geen inspiratie hebben, dan is er altijd de online city guide amsterdamnow.com die ons op alle hotspots wijst. Nu komt Amsterdam NOW met haar eerste boek, een luxe stadsgids met daarin een selectie van vooraanstaande Amsterdamse hotspots. Het boek telt 248 pagina’s en wordt een ware visuele traktatie genoemd. Van bars tot restaurants, clubs, musea, theaters, architectuur, terrassen en winkels. Zo is de hippe Amsterdamse sushi bar en lounge Little Buddha er in te vinden, het zusje van de wereldwijde succesformule Buddha Bar. Voor de fashionista’s onder ons is er ook genoeg te vinden in het boek, zoals de winkel van het geweldige schoenenmerk United Nude. Genoeg ideeen die we dus uit dit boek op kunnen doen!

Amsterdam NOW is online en in verschillende boekhandels te verkrijgen, voor slechts € 19,95. Er komt ook een Engelse versie van het boek uit, handig voor alle toeristen die onze hoofdstad bezoeken. Deze Engelse variant zal begin juli van dit jaar uitkomen.

Little Buddha in Amsterdam NOW

United Nude in Amsterdam NOW

Cover van het boek Amsterdam NOW

www.amsterdamnow.com

(Tekst: Kimberly van Stokrom)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties