0

Amsterdam – Een aantal jaar geleden kon je nog niet echt voor een fatsoenlijke cocktail terecht in de hoofdstad. Gelukkig is daar verandering in gekomen. Met de komst van luxe hotelbars en échte cocktailbars kan Amsterdam concurreren met andere wereldsteden.

Van 17 tot en met 21 september vindt de Amsterdam Bar Week plaats. Rond de veertig venues showen hun liefde voor hun werk op de meest originele manieren. Er zijn bijvoorbeeld tastings, pop-up modeshows, live muziek en cocktail nights. Klinkt goed toch?

De top van de Amsterdamse bars doet mee. Dante, Skylounge DoubleTree by Hilton, Park Plaza Vondelpark, Hotel Pulitzer, Twenty Third by bar Okura, Sky Bar by Westcord Fashion Hotel, Door 74, Brix, Feijoa, MOMO, The Harbour Club, IZAKAYA, Njoy en Bo Cinq, om er even een paar te noemen.

Heb jij er al zin in? Dan ben je misschien ook wel geïnteresseerd in een Membership Card (€ 25). Hierdoor krijg je bij elk evenement tijdens Amsterdam Bar Week een speciale treatment. Dit kan zijn in de vorm van een goodiebag, een gratis welkomstdrankje of vrije toegang tot een club.

Schrijf het dus in je agenda!

www.amsterdam.barweek.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties