0

Amsterdam – Guess bestaat dit jaar 30 jaar en dat laten ze niet zomaar voorbij gaan. Zo is er al 30th Anniversary campagne en video met Claudia Schiffer, de speciale collectie en het boek ‘A Third Decade of GUESS Images’. Een feestje ontbrak enkel. Wees niet bang want deze komt ook.

Iedere Guess lover is uitgenodigd en mag het feest in verschillende winkels in Europa of op de webite mee vieren. Het heet “30 Years in 30 minutes” en je wordt overspoelt met een unieke winkel ervaring, muziek en give-aways. Zoals de naam het al zegt, duurt dit festijn 30 minuten. Als je in Milaan, Rome, Londen, Barcelona of Parijs bent ga dan zeker even langs de flagship store. Hier wordt het feestje ook gegeven alleen ‘s avonds gaan ze door met feesten waar cocktails worden geschonken en DJ ‘s het feest rocken met de leukste beats. Ook kun je een fotosessie doen en nog vele andere dingen maar dat blijft nog even geheim.

Dit grote spektakel vindt op 30 mei tussen 15.30 en 16.00 uur plaats. Guess wil nog niet alles vertellen en maakt daarom alles pas bekend op 28 mei. Meld je dus hier aan om op de hoogte te blijven.

Hebben jullie al zin in een feestje van Guess?

Claudia Schiffer heeft in de campagne al 30 jaar Guess gevierd

www.guess.com

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties