0

Annic en JaniceAmsterdam – Heb je het gezien? Het was fantastisch: FIERCE! Afgelopen dinsdag (2 februari) was Annic van Wonderen te gast bij TMF Kijk dit nou! ILFN gaf bij TMF niet alleen 6 front row kaarten voor de ‘Miss I Love Fashion News’ contest weg. Ook een fashionable ILFN Kymco scooter werd verloot! De kijkers van TMF stuurden hiervoor de meest fantastische foto’s in om de Kymco scooter te winnen, terwijl Annic, Janice en Veronica de fashion Does en Don’ts bespraken.

Janice druk met zn geluid
In de studio
NEW MEDIA MOMENT: ILFN @ TMFSamen met Janice en Veronica zijn dan ook alle facetten van de AIFW doorgesproken en is er uitgebreid aandacht besteed aan de ‘Miss I Love Fashion News 2010 contest’. Janice en Veronica hebben hun presentatie skills weer eens bewezen: die twee kunnen er echt wat van! Niet alleen Janice en Veronica en ‘Barbie’ droegen met veel charme onze Heart Bracelet, ook radio 538 DJ Kimerly van de Berkt zwaaide ermee door de studio.
NEW MEDIA MOMENT: ILFN @ TMF
Kimberly DJ bij Radio 538De pret begon eigenlijk achter de schermen al! Maarja waar je ILFN ook neerzet, we maken er natuurlijk altijd wat leuks van!
NEW MEDIA MOMENT: ILFN @ TMFWil je hier zelf ook wat sfeer van meekrijgen, kom dan op maandag 15 februari naar de Miss I Love Fashion News contest in de Panama te Amsterdam. Zien we je daar? Koop hier je kaarten!

(Anique van der Hulst)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties