0

Amsterdam – Wie kent hem niet? De mascara van Maybeline die naast het opvallende gele kleurtje ook opvalt door de goede werking? Colossal zorgt, zoals de naam al zegt, voor kolossaal volume van je wimpers. Nu drie jaar na het introduceren van deze fijne mascara komt het merk met een nieuwe variant.

Met Colossal Cat Eyes kun je een op een nieuwe manier voor optimaal volume zorgen. De mascara heeft een unieke borsteltje namelijk het type “claw brush”. Het borsteltje volgt de natuurlijke golving van je wimpelhaartjes zodat ze van begin tot eind worden gekleurd. Daarnaast bevat de mascara collageen dat de haartjes versterkt en 9 keer meer vult en verlengt. Zo creëer je van de binnen tot de buitenhoek heel veel volume wat zorgt voor een cat eye effect zoals de naam al zegt!

Voor de lancering van deze nieuwe musthave heeft Maybeline 3 eyelooks ontworpen, in combinatie met de oogschaduwcollectie. iedereen kan nu, zoals wij zeggen, fully feline eyes creëren. ofwel: een katachtige oogopslag in luipaard, tijger of panter stijl.

www.maybelline.com

(Manouk de Boer)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties