0

Waterproof make-up met SPF 20Amsterdam – Een cupmaatje meer zonder operatie? Geen probleem! Nou oké,  het is een optisch maatje meer, maar toch. Met Coverderm’s Compact Powder (€26,50) breng je subtiele schaduwen aan op je decolleté en hierdoor lijkt het net of je ‘een maatje meer’ hebt. Maak eerst je huid (gezicht, hals en decolleté) egaal met de Perfect Face (€34,50) make-up en breng daarna, met een grote poederkwast, tussen je borsten in een V-vorm van beneden naar boven een laagje Compact Powder aan in een iets donkerdere tint dan je huid. Breng ook nog wat poeder aan aan de buitenkant van je borsten en voilà: daar is je grotere cupmaat.

Het is voor jou deze zomer ook geen probleem om je (nog bleke) benen te showen onder dat leuke rokje, want met Perfect Legs (€32,50) geef je je benen een sun-kissed tintje en het camoufleert werkelijk alles, van pigmentvlekjes tot striae en zelfs tatoeages (mocht je dat willen natuurlijk).

Deze producten van Coverderm zijn geschikt voor alle huidtypen, waterproof en ze bevatten een SPF 20 (Perfect Legs bevat een SPF 16).

PoederBenen

www.coverderm.com

(Laurien Bleeker)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties