0

Amsterdam – Net als bij kleding veranderen natuurlijk ook de trends in beautyland. Vele make-up artiesten halen hun inspiratie van fashion shows, in binnen en buitenland. Zelf geven ze hier nog een extra twist aan en komen met de mooiste creaties.

Ook make-up merk Sans Soucis heeft hier haar inspiratie vandaan gehaald, deze herfst/winter komen de natuurtinten helemaal terug. Mooie verleidelijke make up is DE finishing touch voor alle vrouwen! Grijze smokey eyes zijn deze herfst/winter helemaal verleidelijk en de trend. Hieronder een korte uitleg hoe je zelf verleidelijke make up kan aanbrengen.

SMOKEY GREY BLONDE/BRUNETTE
STAP 1: BASIS
Met het oog op een gelijkmatige, natuurlijke teint, wordt begonnen met het aanbrengen van de ultrafijne Sans Soucis Mineral Compact Powder (# 20 “Almond Beige”). Voor een subtiele zomerse gloed gebruik naast de Mineral Compact Powder ook de Powder Rouge (# 50 “Cashmere Bronze”).

STAP 2: OGEN
Breng de fijne, zachte Eye Shadow (Blond: # 140 “Satin Grey”/ Brunette: # 160 “Smokey Grey” ) aan langs de wimperrand op het beweegbare deel van het ooglid. De kleur wordt zeer intensief toegepast langs de wimperrand en wordt naar boven toe uitgevaagd. Accentueer de onderste wimpercontour met een klein beetje kleur. Het aanbrengen van de mascara zorgt voor de perfecte finishing touch en een verleidelijke oogopslag.

STAP 3: LIPPEN
De lippen worden dit najaar zeker niet overgeslagen. Voor de blonde vrouw is de Sans Soucis LipStar in de kleur # 220 “Toffee” ideaal. Donkerharige vrouwen accentueren hun lippen met Sans Soucis LipStar in de kleur # 125 “Audrey”.

SMOKEY GREY BLONDE/BRUNETTE BY NIGHT
Een avond make-up vraagt om een intensere kleuring. Zet de ogen daarom extra aan met de Eye Shadow # 160 “Smokey Grey”. Dit zorgt voor een verleidelijke oogopslag en een mysterieuze uitstraling.  Wat betreft de lippen, gebruik voor een langdurig effect de Lipliner #40 “rood”. Omlijn hiermee eerst de contouren van de lippen en kleur vervolgens de rest helemaal in. Voor de perfecte finishing touch, sluit af met de LipStar # 330 “Liz”. De Sans Soucis Smokey Grey look laat elke vrouw stralen en geeft haar dag en nacht een fashionable uitstraling.

Mineral Compact Powder # 20 „Almond Beige“ – € 24,95
Powder Rouge # 50 „Cashmere Bronze” – €11,50
Eye Shadow # 140 „Satin Grey“ – €6,95
Eye Shadow # 160 „Smokey Grey“
LipStar # 220 Toffee – €14,50
LipStar #125  Audrey – €14,50
LipStar # 330 Liz – €14,50
Lipliner “40 “Red” – €6,95

www.beautyservice.com

(Len van Oosterhout)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties