0

Amsterdam – Iedere avond voor het slapengaan reinigen wij braaf onze huid. Hoewel het heel goed voor je huid is om dit te doen moeten we bekennen dat we soms het liefst meteen in bed zouden duiken. Misschien is dit binnenkort wel mogelijk..

Bare Escentuals ontwikkelde een zogeheten nacht make-up die bestaat uit foundation en poeder die je gerust ‘s nachts op je huid kunt laten zitten. De make-up trekt goed in waardoor het zich onderscheidt van de meeste dag make-up die op je huid blijft liggen.

Daarnaast verjongt het poeder je huid terwijl je aan het slapen bent. Uit een onderzoekje wat het bedrijf deed blijkt dat twee derde van de vrouwen aan geeft nerveus te worden van het idee make-up loos met een nieuwe partner het bed te moeten delen. 16 procent voelt zich zelfs onaantrekkelijk zonder!

Het nieuwe product was in een paar minuten uitverkocht dus populair is het zeker. Mocht je interesse hebben, de crème is alleen nog maar te koop in Engeland. Wie weet verschijnt het binnenkort in hun webshop. Houd de site in de gaten!

De nieuwe wonder make-up die binnen no time was uitverkocht. Wij willen hem stiekem ook wel!

(www.bareescentuals.com)

(Manouk de Boer)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties