0

Amsterdam – Ben jij het ook zo zat om elke keer je make-up maar bij te moeten werken? Dan is de nieuwe make-up collectie van Bobbi Brown dé perfecte oplossing. Deze make-up blijft namelijk vanaf het moment dat je het op doet, tot dat je het er af haalt, perfect zitten.

De collectie bevat een mascara, oogpotlood in zes verschillende kleuren en cream oog schaduw in vijf verschillende kleuren. De mascara blijft de hele avond perfect op zijn plek en een groot voordeel is dat je het ook nog eens gemakkelijk met warm water kunt verwijderen. Geen gedoe meer met reinigingsproducten dus en hij blijft ook nog eens 16 uur lang zitten!

Met de oogpotloden kan je, doordat er zoveel kleuren zijn, leuke combinaties met je oogkleur maken. Ook deze zal de gehele dag blijven zitten. Dan heb je ook nog de cream oog schaduw die wel 12 uur lang blijft zitten. Het is gemakkelijk op te brengen met je vingers of met een klein kwastje.

Dus heb jij er genoeg van, dat je er aan het einde van de dag niet meer perfect uitziet? Dan zou ik maar gauw een kijkje nemen bij één van de Bobbi Brown verkooppunten.

Wat vinden jullie van de collectie van Bobbi Brown?

Intensifying Long-Wear Mascara - Black € 24,00

Long-Wear Eye Pencil € 22,00

Long-Wear Cream Shadow € 25,00

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

www.bobbibrowncosmetics.com

(Tekst: Daphne Meulenbroek)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties