0

Miss BlackbirdyAmsterdam – Ontwerpster en illustrator Merel Boers heeft een limited-edition voetenzak ontworpen voor de Nederlandse EasyWalker! Perfect voor de hippe mama, die niet met een casual effen voetenzak door de straat wil paraderen!

De leuke illustraties van Miss Blackbirdy’s unieke fantasiewereld bestaan uit een opvallende verfijnde print vol zwart-wit bloemen, vogels, schaapjes en fijne draden! ILFN mag 1 voetenzak weggeven!

De samenwerking tussen EasyWalker en Studio Miss Blackbirdy was een voor de hand liggende keuze: “De illustraties en tekeningen van Miss Blackbirdy tonen een mooi contrast tussen eenvoud en oog voor detail. Functionaliteit èn een mooie vormgeving. Kortom, helemaal EasyWalker. Daarnaast zijn Miss Blackbirdy ‘s karakters zo getekend dat ze zowel kinderen als volwassen aanspreken” aldus EasyWalker’s marketingmanager Mariette van der Vuurst.

Heb jij een EasyWalker en ben je onderhand wel uitgekeken op je saaie voetenzak? Mail dan nu je gegevens naar ILFN en maak kans op die limited-edition voetenzak van Miss Blackbirdy t.w.v. €119,99!

Deze actie loopt van 08 juni 2009 tot 08 juli 2009

Miss Blackbirdy

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties