0

Goodie Bag Girl Amsterdam – Deze week tref je in de Goodiebag een heerlijk geurend haarpakket aan van Sassoon Professional. Sassoon wordt gebruikt door internationale topkappers from all over the world. Ladies die houden van perfectie, elegantie en een luxe pasvorm van het flacon voor in de hand lopen ermee weg.

I Love Fashion News selecteerde voor jou twee topproducten van Sassoon die je de hele week bij ons kunt winnen. De Buit:Goodie Bag

Halo Hydrate 150 ml, t.w.v. € 20,00
Deze gewichtloze conditioningspray voor alle haartypen, is ideaal voor de stresskippen op de vroege ochtend onder ons. Je sprayt het goedje in 4 tot 6 pompjes gelijkmatig over handdoekdroog haar, even doorkammen et voila; een klitvrije coupe, geneveld in een Cashmeratex formule en UV filter is geboren.

Spray Shine 250 ml, t.w.v. € 20,00
Ben jij al jaren op zoek naar een haarspray die zorgt voor een revolutionaire glans?! Stop per direct met schappen uitpluizen. Sassoon heeft een spray in haar assortiment die zorgt voor een schitterende glans. Spray vanaf 30 cm op droog haar en de Micro Kinetic formule (God mag weten wat het is, maar het werkt) zorgt waar een diamant nog net tegenop kan.

Winnen? Mail ons jou beste stylingtip om je lokken in model te houden naar: [email protected]@ilovefashionnews.com

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties