0

Goodie Bag Girl Amsterdam – ILFN heeft een primeur voor je in petto! Namelijk reiniging oogpads en gezichtwandjes die echt werken! Het ILFN-team is jouw testpanel geweest en vanaf dat moment loopt werkelijk iedereen hier rond met een stralende huid! Zo gebruikte wij de uitwasbare oogpads  en gezichtswantjes die ideaal zijn voor het verwijderen van gezichts- en oogmake-up.

Het unieke aan de pure lijn is dat het ook nog eens aan de verzorging van je huid toedraagt. De pads en de wantjes verfrissen en stimuleren namelijk je huid, tegelijkertijd verbetert het je bloedsomloop zonder de natuurlijk PH- waarde van je huid aan te tasten. Ook laat het overtollig talgvet en dode huidcellen als sneeuw voor de zon verdwijnen! Op deze manier verminderen acne, mee-eters en puistjes.

Spoel de doekjes na reiniging goed uit, mocht het nodig zijn kun je ze ook gewoon in de wasmachine gooien (op 90 graden, gebruik geen wasverzachter) om ze vervolgens gewoon weer her te gebruiken! Hoe verantwoord is dat?!
NEW MAIL&WIN
Heel handig als je na een gezellig avondje stappen (waar de drank rijkelijk vloeide) nog je make-up moet verwijderen. Alles wat je nodig hebt is water en de oogpads/gezichtswantjes van Pure! Wordt je de volgende dag in ieder geval wakker met een fris en puistvrij huidje. Wat betreft die hangover?! Tja die zul je toch echt zelf moeten zien kwijt te raken..

Omdat wij ons enthousiasme graag met jullie willen delen, geven we een 15 oogpad -en gezichtwant- setjes weg! De eerste 15 die reageren winnen, dus mail snel want op is op!

Kijk voor meer informatie over dit product kijk je op www.bypure.nl

(Juliet Oosterom)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties