0

Trash&Treasures Amsterdam – Aanstaande zaterdag 17 juli vindt garagesale extraordinaire Trash&Treasures XXL plaats. De XXL staat voor extra groot extra veel en extra goedkoop!! Een grote buitenmarkt met afsluitend een feestje in het Westerpark tijdens de Amsterdam Fashionweek. En wij mogen 2 x 3 kaarten weggeven!

Kom kijken en kopen want new collection is so last season!! Wat krijg je wanneer je 50 fashionlovers hun kast laat opruimen en je vult dit aan met jonge designers, kunstenaars en spullen van de beste shops en merken. Een shopping walhalla dat zijn weerga niet kent..

Online fashion paradijs Hippas.nl heeft een selectie gemaakt van hun beste topverkopers. Alexander Mcqueen, Diane von Furstenburg, Dior, Dolce & Gabbana en nog veel meer heerlijke items van jonge designers en kunstenaars! Maar ook; Lily’s Closet, spannend spul van Riekje en Stout lingerie, groene fashion van Beter en Leuk, de welbekende Noordermarkt Marcus en Poloryt die ter plekke een casting organiseert.

Een hemelse goodybag voor elke bezoeker, gevuld met juweeltjes van Doortje’s Vintage, Hype kappers en andere shops! Bols cocktails, fijn eten, bekende modebloggers en een knallend feestje als afsluiting. Met dj’s Dim Browski, Pony Peaches, Filthy Jerks, Henzel en Disco Nova en nog veel meer!

Wil jij 2 kaarten winnen? Stuur een mail met het onderwerp: WINACTIE TRASH&TREASURES naar [email protected] en wie weet win jij die kaarten!

Locatie: Westergoud, Polonceaukade 27,
1014 DA Amsterdam

Shoppen: 15.00 – 21.00 Feest: 21.00 – 04.00

Kaarten:  5,- inclusief goodybag  : )

www.trash-treasures.blogspot.com

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties