0

Marlies MollerAmsterdam – In de winter heeft je haar te lijden onder barre omstandigheden: denk aan onophoudelijke Nederlandse buien, kou en wind. Dit in combinatie met met de hitte van je föhn en stijltang zorgt ervoor dat soms  zwaar te verduren heeft. Om te zorgen dat je dierbare verleidelijke lokken niet in een bos stro veranderen zijn er de haircare producten van Marlies Möller. ILFN mag twee producten weggeven uit deze speciale ‘Essential’ lijn.

1.Essential Crystal Shine Whipped Conditioner (t.w.v. € 28,00)
Met deze luxueuze, luchtige, romige conditioner voel jij je net een prinses onder de douche. De conditioner maakt je haar glad en zorgt daarnaast voor een kristallen glans waar zelfs een ekster een rondje voor om vliegt. Met de speciaal gevormde spraydop heb je in één keer de juiste hoeveelheid te pakken.

2.Essential Crystal Shine Hair Lacquer (t.w.v.€ 25,00)
Deze Hair Lacquer laat een prachtige glans achter dankzij de kleine licht-reflecterende kristallen deeltjes. De spray droogt snel en houdt langdurig een fijne geur. De vitamine E beschermt je haar tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Spray dagelijks van 20-30 cm afstand,  begin bij de haarwortels voordat de rest van je haar aan de beurt is. Met een paar borstelstreken is de lak binnen no-time uit je haar verwijderd, zonder restjes achter te laten.

Win!
Wil jij dit glanspakket van Marlies Möller nog voor de feestdagen in huis hebben? Mail dan jou ultieme stylingtip naar [email protected].

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties