0

GraziaAmsterdam – Waar wij van I Love Fashion News het helemaal mee eens zijn is dat Grazia door Elsevier Thema (september 2009) is uitgeroepen tot het grootste en best verkochte modeblad van Nederland! Uit cijfers van instituut HOI blijkt dat in 2008 meer dan drie miljoen exemplaren van het blad los of via een abonnement werden verkocht!
Elsevier Thema selecteerde een top 10 van bladen met veel aandacht voor mode.

Grazia werd in 1938 in Italië gelanceerd en is nog altijd een van Europa’s succesvolle glossy weekbladen. Het blad is behalve in Italië ook in Engeland en Nederland zeer populair en wordt nu al in maarliefst13 landen uitgegeven!. De nummer 1 positie van de Grazia komt mede doordat zij 1 van de weinige modebladen is die wekelijks met een vernieuwende uitgave vol mode, glossy en celebnieuws komt. Ook zijn zij het enige magazine dat het afgelopen jaar een stijgende oplage heeft behaald, en dit is ondanks de financiële crisis en stevige concurrentie toch wel een nummer 1 positie waard!

Hilmar Mulder, hoofdredacteur Grazia: vertelde in een reactie dat ze erg trots zijn op de behaalde nummer 1 positie, zeker nu het 100ste nummer van Grazia in de winkels ligt! Wij bestaan als glossy mode weekblad alweer twee jaar en brengen daarom een speciale editie uit die extra dik is – 100 pagina’s uiteraard – maar die ook een speciale 100 uur durende actie bevat: de 100 uur super Sale. Alle lezers kunnen 100 uur lang profiteren van 20% korting op de nieuwe collecties van vele modemerken in de beste (online) shops.”
Dus sprint naar de winkel of wordt gewoon abonnee en geniet van alle verassingen die Grazia voor je in petto heeft!

Ook zo’n fan van Grazia? Neem dan eens een kijkje op www.grazia.nl

(Juliët Oosterom)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties