0

Amsterdam – Douglas Cardhouders krijgen vanaf nu een vernieuwd magazine op hun deurmat: Fabulous by Douglas. Het eerste magazine van 2011 had al een behoorlijke metamorfose ondergaan. Zo was die groter van formaat en gemaakt van milieuvriendelijk papier. Douglas gaat nu een stap verder met een aangepaste inhoud.

Penelope Cruz verschijnt op de cover van eerste editie van de glossy. Verderop praat de actrice over best friend Salma Hayek, grote tassen, mooi oud worden en haar beautygeheimen natuurlijk. Leco van Zadelhoff geeft de beste tips op lipstickgebied, samen met zijn top 7 van dit seizoen. De populairste catwalktrends worden besproken en Douglas tipt de leukste cadeau’s voor moederdag. Fabulous by Douglas bevat ook een parfumspecial met achtergrondverhalen, lijstjes en een prachtige fotoreportage met de nieuwste zomerparfums. Het tijdschrift laat verder de beste detoxresorts ter wereld zien en je maakt onder andere kans op een exclusieve shoppingtrip naar Londen, waar je een paar Jimmy Choo schoenen naar wens mag uitzoeken!

De nieuwste Fabulous by Douglas verschijnt op 15 juni boordevol nieuwe producten, tips en weetjes voor de zomer. Douglas klanten krijgen de glossy vijf keer per jaar toegestuurd om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes op het gebied van beauty.

www.douglas.nl

(Ramona van Leeuwaarde)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties