0

MaasmechelenAmsterdam – Geluk voor ons fashionista’s in deze recessietijd. Want Chic Outlet Shopping dorp Maasmechelen Village heeft er een nieuwe boetiek bij: Les Ateliers de la Maille.

Na de recente openingen van de Nederlandse top merken Marlies Dekkers en G-Star, is het nu de beurt aan de Franse merken. In Maasmechelen Village vind je topmerken die 30 tot 60% voordeliger zijn!

In Maasmechelen Village presenteert Les Ateliers de la Maille haar dames- en herencollectie, genaamd “Nature-à-Porter®”. De kleding van Les Ateliers de La Maille is gefabriceerd uit 100% natuurlijke vezels; zoals bamboe, zijde, soja, katoen en kasjmier. Wie oog heeft voor ecologische mode, vindt in de “Nature-à-Porter” collectie van Les Ateliers de la Maille ongetwijfeld de absolute must-haves.

Opgericht in Parijs, 1979, heeft Les Ateliers de la Maille zeer bewust gekozen om uitsluitend vegetarische en natuurlijke vezels te gebruiken in een zeer minimalistische stijl. De comfortabele en natuurlijk dragende kledingstukken voelen aan als een tweede huid. Laat je verrassen door de ultravrouwelijke tops, jurken of T-shirts van deze exclusieve eco-collectie!

Nieuwsgierig geworden kijk dan op: www.MaasmechelenVillage.nl

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties