0

Amsterdam – Kledingmerk Blutsgeschwister lanceert een vrolijke collectie voor deze zomer. Polkadots, pasteltinten en romantische ruitjes. Het kledingmerk trakteert ons op veel vrolijke printen, kleuren en items.

Het Duitse kledingmerk laat zich beïnvloeden door de Mexicaanse Frida Kahlo en fifties beauty-koningin Audrey Hepburn. Zwierige bloemenjurken, ruches, handgebroduurde details en Mexicaanse printjes laten je wanen in de Mexico saloon. Aan de andere kant kiest Blutgeschwister voor counrtyside ruitjes voor een ‘kleine huis op de prairie’ look. En natuurlijk de fifties stijl waar de cupcakes en Cadillacs centraal staan. Een fijne mix & match collectie met voor elk wat wils.

De kleding van Blutsgeschwister wordt ook wel omschreven als Dolce Vita Soulwear. Hun slogan is: ‘Wat je draagt, zegt wie je bent en hoe je je voelt, wat je wilt, waarheen je gaat en bij wie je hoort.’ Dit is een gevoel dat je zowel van binnen als van buiten uit wilt stralen. En hoe kun je dat beter doen dan door bloedverwantschap te sluiten met anderen, die hetzelfde gevoel herkennen? Een vlotte levensstijl met veel dynamiek, plezier in het leven met volop aandacht voor individuele stijl.

www.blutgeschwister.de

(Ramona van Leeuwaarde)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties