0

Amsterdam – Lauren Conrad lanceert haar tweede lijn voor Paper Crown, haar eigen kledinglijn. De ‘Holiday’ collectie zit bomvol jurkjes, waar ze gek op is natuurlijk.

Lauren gebruikt veel stoffen als chiffon, kant en velours. Dat laatste laat zien dat ze best fashion forward is. De kledingcollectie is namelijk niet verassend of uitdagend, maar vooral draagbaar, stijlvol en tijdloos – precies zoals we L.C. kennen. Ze liet in Laguna Beach en The Hills al zien dat ze altijd stylish verantwoord de deur uitgaat. Die kennis nam de fashionista natuurlijk mee om haar kledinglijn te ontwikkelen.


Lauren lijkt haar carrière als realitysoapie geheel achter haar te laten. MTV zou haar op de voet volgen tijdens het uitbrengen van haar kledinglijn. Helaas werd de show al gauw gecanceld, iets waar ze helemaal geen spijt van heeft. “Ik wilde helemaal niet eindigen in de entertainment wereld, dat is nooit mijn doel geweest. Ik deed mee aan The Hills omdat ik mij met mode bezig wilde houden.” Naast ontwerpen, is ze ook bezig met haar laatste trilogie boeken en houdt ze twee interactieve websites bij: laurenconrad.com en thebeautydepartment.com.

www.papers-crown.com

(Ramona van Leeuwaarde)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties