0

Amsterdam – De nieuwste collecties stromen binnen nu het voorjaar is begonnen. Kledingmerk New Yorker geeft je alvast een kijkje in hun nieuwste collecties. Broekjes, tops, sandalen en bikini’s voor een betaalbaar prijsje. We like!

New Yorker liet zich voor hun Amisu lijn inspireren door verschillende trends. We zien de safari look, dierlijke instincten, rock & roll style, polkadots en a lot of color. De Fishbone-lijn zit vol girly en romantische invloeden met bloemetjes, babydoll tops en schattige details. Maar ook shirts in stoere NYC stijl met nonchalante ruit en ripped jeans.

De accessoires zijn om te smullen bij New Yorker. De invloeden zijn duidelijk afkomstig van de laatste straat-trends. De rugtas, de aviator zonnebrillen en blokhakken: allemaal items die jouw outfit iets extra’s geven. De lingerie- en swimwearlijn heeft een toepasselijke naam: Censored. Niks geen prima basics, kant, kleur, prints en details wat de klok slaat. New Yorker geeft jouw lingeriecollectie een sexy boost en dat allemaal voor een fijne prijs.

Ook de swimwearlijn biedt fijne bikini’s om jouw koffer alvast mee te vullen. De halter tops zijn het helemaal bij New Yorker. Voor de bikini-lijn kiezen zij voor speelse kleuren als roze, blauw en geel.

www.newyorker.de

(Ramona van Leeuwaarde)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties