0

Amsterdam – De najaarscollecties stromen binnen. En hoewel het zonnetje nog volop aan het schijnen is, moeten ook wij er aan geloven. Wij staan te springen om jullie de laatste collectie van Dutchess te zien. De prachtige harembroeken, jumpsuits en jurken zien er weer geweldig uit.

De collectie zit vol prachtige blouses en soepelvallende broeken. Ontwerpster Gwen van Assem vindt haar inspiratie vooral bij haar klanten zelf. Haar voorjaarscollectie werd goed ontvangen, vooral de jumpsuits en broeken waren erg populair. ‘Het enthousiasme waarmee de jumpsuit en broek zijn ontvangen inspireerde me om mijn lijn nog verder uit te diepen.’ Het levert een volwassen en draagbare collectie op. De kledingstukken vallen soepel en zijn zeer comfortabel. Het bijzondere aan de collectie is dat de sfeer in de mannenmode blijft, maar de kleding toch zeer vrouwelijk is.

In 2005 richtte Gwen van Assem het label Dutches op. Gwen studeerde in 1995  af aan de Academie St. Joost in Breda en werkte freelance voor verschillende ontwerpers en stylingbureaus. Naast Nederland wordt wordt het label verkocht in België, Frankrijk, Taiwan, Japan en Scandinavië en Israël.

www.dutch-ess.com

(Ramona van Leeuwaarde)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties