0

Amsterdam – De Italiaanse ontwerpster Elisabetta Franchi creëert vrouwelijke looks met haar lijn ELISABETTA FRANCHI Celyn B. De voorjaarscollectie bestaat uit kleding en accessoires in nude kleuren, maar ook de colorblock trend en een vleugje Chanel zien we terug in de collectie.

Elisabetta Franchi kiest voor een rijke mix aan stoffen, jurken van satijn, rokken van stroken leder en fluffy veertjes als detail. De accessoires zijn ook echte hebbedingetjes. Onze favoriet is het knalgroene schoudertasje dat helemaal perfect is voor de colorblock look, of juist als een opvallende accessoire in combinatie met een clean outfit.

De Italiaanse ontwerpster Elisabetta Franchi richt in 1998 het modemerk Celyn b. op. Het merk wordt enorm succesvol onder modebewust dames en is niet weg te denken uit de schappen. De ontwerpster transformeert het merk naar ELISABETTA FRANCHI om de label een gezicht te geven. De ontwerpster is zeker van haar zaak, maar dat mag. Elisabetta weet als geen ander de sexy city look te vertalen naar een geweldige kledingcollectie.

www.elisabettafranchi.it

(Ramona van Leeuwaarde)
(Whitney Scheffler)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties