0

Amsterdam – Soms heb je van die dagen, dat je jezelf op en top vrouw wilt voelen. Met items als een rok en high heels kun je dit bereiken. Morgen ga je dus in een vrouwelijke outfit naar buiten.

Kies voor de kleur groen, dit zorgt voor een zachte look en een vriendelijke uitstraling. Om de look niet boring te maken, kies je voor een geprinte rok. Dit zorgt voor een beetje power in de look en daarmee leg je het accent op je vrouwelijke vormen. In je kast ligt vast nog wel een wit getailleerde blouse of een witte blousende top, die je er boven kunt dragen.

Wanneer je naar buiten gaat trek je er een legergroen jasje bij aan. De look wordt hierdoor wat nochanlanter. Het jasje mag natuurlijk ook gewoon binnen gedragen worden. Laat hem wel open hangen en zorg dat je mouwen goed omgevouwen zijn.

Trek daaronder nog een paar suede heels in een mosterdkleur bij aan. Zo heb je allerlei groene tinten in je outfit verwerkt, waardoor het niet eentonig wordt. Bij de outfit horen matchende accessoires zoals een paar pareloorbellen voor een klassieke touch en een knallende oranje tas als tegenhanger.

Klik op het BUY hartje als je jouw favoriet wil bestellen.

(Vormgeving: Gail Bakker)

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties