0

SuperTrashAmsterdam – De show van SuperTrash was compleet afgeladen. Gelukkig was er nog genoeg ruimte voor ILFN, (wij mochten als eerste naar binnen om een goed plekje te bemachtigen) zodat we jullie weer live konden voorzien van de eerste catwalkbeelden. Eregast van de avond was Alexandra Richards en natuurlijk maakten we na afloop even een praatje met deze it-girl. Hierover later meer. Eerst de show waarbij Olcay zich weer van haar beste kant liet zien.

Hebben, hebben, hebben! Is wat menig vrouw gedacht moet hebben bij het zien van al dit moois. Mijn favoriete items waren toch wel de jasjes met puntschouder en ook onderstaand gebreid vest met talloze kwastjes op de mouwen, verwelkom ik graag in mijn kast!

Verder veel warme herfstkleuren verwerkt in mooie prints. Ook zien we veel plooiwerk in de show terug, die ik met name in de rokjes zeer geslaagd vond. Middenin de show betreedt Idols zangeres Charlene plotseling de catwalk en verrast het publiek met haar prachtige stem terwijl de modellen langs haar heen lopen.Wij zijn enthousiast en het publiek ook onder wie heel veel bekende Nederlanders: Tanja Jess, Bridget Maasland, Saar van TMF, Yfke Sturms, Tom Sebastian, Jort Kelder, Lieke van Lexmond, Beertje van Beers en Edgar Davids.

Onze aandacht ging natuurlijk vooral uit naar Alexandra Richards die we backstage al even kort ontmoet hadden. Ze vond de show mooi en heeft het naar haar zin in Amsterdam. Gisterenavond heeft ze met haar vriend het Leidse Plein onveilig gemaakt en voor morgen heeft ze een shopdagje in de PC Hooftstraat gepland. Ze is nog tot maandag in Nederland, dus als je haar nog wilt spotten moet je er snel bij zijn!

Morgen uitgebreid video verslag online!

SuperTrash
SuperTrash Make-Up

SuperTrash
SuperTrash
SuperTrash
SuperTrash
SuperTrash

SuperTrash

SuperTrash
SuperTrash
SuperTrash

SuperTrash
SuperTrash
SuperTrash
SuperTrash
Pictures by: www.PiXinDigital.com

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties