0

Ilja VisserAmsterdam – Vanavond presenteerde Ilja Visser in een gloednieuw pand aan de Prinsengracht haar Ready to Fish collectie AW2010/2011.Uitgangspunt voor deze collectie is de mysterieuze Mrs. Forester: verbonden aan de natuur, maar met een klein beetje magie dat de show tot een waar sprookje maakte.

In een bosrijke omgeving lopen modellen in hoge hoeden, die zich het best laten omschrijven als een boswachtershoedje met een magisch randje, gehuld in groen-, blauw- en paarstinten afgewisseld met gouden accenten. Opvallende ontwerpen zoals transparante harembroeken, fijngebreide broekpakken en grof gebreide modellen hebben een vernieuwend karakter naast de velen zeer draagbare items uit de collectie.

Ilja’s showroom is al even magisch met Alice in Wonderland elementen die zorgen voor een vervreemdend effect. Daarnaast is er een speciaal VIP gedeelte en ook  haar atelier is gevestigd in dit prachtige pand. Op de begane grond bevindt de showlocatie van de eerste Ready to fish store, die op maandag 1 maart 2010 haar deuren opent.

#iljavisser
#iljavisser
#iljavisser
#iljavisser
Afbeelding 17
#iljavisser
#iljavisser
#iljavisser

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties