0

Amsterdam – Lijstjes… Wij vrouwen schijnen er gek op te zijn. Guhl springt daar handig op in door alvast een lijstje te maken met de haarproducten die je mee kan nemen op vakantie. Alle producten zijn speciaal voor de zomer uitgebracht als mini’s en zijn geconcentreerd, zodat je er extra lang mee kan doen.

Wat nemen we mee?

- Guhl Kleurbehoud met camelia-olie en UV-filter zorgt voor een langdurig beschermde haarkleur en schitterende glans. Voor zijdezacht, gezond haar dat straalt. De perfecte verzorging onderweg, keep your color fresh!

- Guhl Stevigheid is de support van dun, fijn haar. Versterkt je haar vanaf de aanzet op basis van natuurlijk bierextract. Voor voelbaar voller haar met natuurlijke stevigheid, ook in de vakantie. Stay in shape na een bootcamp of steady outdoor!

- Op zoek naar ongekende hydratatie? Mede dankzij de tarwekiem-olie in Guhl Vochtbalans krijgt jehaar de optimale vochtinbrengende verzorging, die het nodig heeft. Geweldig bij vlieguren, temperatuur wisselingen en haaruitputtende airco’s.

- Guhl Rijke Voeding, met amandel-olie en proteïnen, werkt als een vakantiekuur. Deze shampoo met drievoudige werking herkent de poreuze delen, vult ze op en beschermt het haar zònder te verzwaren. Een pure probleemoplosser. Dé SOS verzorger, een must-have voor in je handbagage.

- Guhl Krul-Kracht zorgt voor een optimale conditie van krullend en golvend haar. Met de toevoeging van ginkgo voor energie & souplesse, en jojoba voor hydratatie & verzorging zorgt de shampoo voor een natuurlijke veerkracht van je krullen. Groene kracht, betovering uit het Regenwoud.

- Guhl Zilver & Vitaliteit met zilverwilg is de ultieme oplossing voor zomerse ongemakken. Het

neutraliseert ongewenst geel-effect bij geblondeerd en wit-grijs haar en beschermt tegen invloeden van buitenaf.

Voor een mini-flesje Guhl betaal je € 1,29 (30 ml.)

(Linda Canter)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties