0

Amsterdam – Voor het eerst in drie jaar tijd is er een verandering in de lijst van bestbetaalde supermodellen van Forbes gespot. Hoewel de top drie vrijwel weer hetzelfde is, zorgt de rest van de ranglijst voor een aantal verrassende namen.

Er staan twee nieuwe modellen in de top tien die nog niet eerder in de lijst voorkwamen. Zo heeft de Nederlandse Lara Stone nog niet eerder een plaatsje in de lijst weten te bemachtigen en staat zij nu netjes op de zevende plaats. De beeldschone Victoria Angel Candice Swanepoel is ook een nieuwe aanwinst en sluit de lijst af met een tiende plek. Opvallend is dat onze eigen Doutzen verdwenen is tussen de best betaalde modellen al heeft dit waarschijnlijk te maken met dat ze moeder is geworden dit jaar.

Lara Stone

Het bestbetaalde model is Gisele Bündchen die 45 miljoen dollar op haar bankrekening heeft kunnen bijschrijven vorig jaar. Heidi Klum heeft 20 miljoen dollar verdiend. Kate Moss staat met haar 13,5 miljoen op een derde plek. Wil je de hele lijst zien? Kijk dan op de website.

www.forbes.com

(Manouk de Boer)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties