0

Amsterdam – Wekelijks laat fashionaddict Lisa ons dé musthaves van dit moment zien. Ze gaat speciaal voor ons alle webshops af en mixed en matcht de mooiste items met elkaar.

Deze week was fashionista Lisa naar the city of love, Paris! Natuurlijk loopt deze stad ook over van fashion en de musthaves van hét moment.

Komend voorjaar en zomer zullen pastelkleuren centraal staan. Dit is je vast niet ontgaan, want we hebben er al veel over geschreven. We zien veel prints deze zomer waaronder ook veel bloemen. Stel jezelf nou eens een heerlijke zomerdag voor waar je naar buiten gaat in deze mooie broek van Citizens of Humanity. Ook is het belangrijk dat je veel broeken inslaat die tot de enkel vallen, combineer deze dan met een paar vlotte slippertjes of een paar torenhoge hakken!

Als je een broek draagt met een print is het deze zomer ook leuk om er een zelfde soort blouse op te dragen. Maar je kunt ook voor lichte basic tinten gaan zoals de trui van Vero Moda, een look-a-like versie van Isabel Marant, we love it! Qua schoenen gaan we voor felle kleuren zodat naast al dat pastel er ook items uitknallen bij je outfit.

Draag ook romantische en opvallende accessoires zodat je fashionable voor de dag zult komen, zoals de sieraden van Jolita Jewellery. Als heerlijke tussendoortje, dat perfect past bij deze voorjaarstrends, kun je macarons van Ladurée eten. Reken die af met je opvallende portemonnee van Hermés en je staat meteen in de spotlights!

De trends voor aankomende lente en zomer zijn om van te kwijlen, dus wat ons betreft mag de tijd vliegen zodat we snel al deze leuke items kunnen dragen!

Klik op het BUY hartje om jouw favoriet te bestellen.

Kijk ook op het blog van Lisa www.lisaestelle.com

(Vormgeving & productie: Lisa)

(Tekst: Melanie Karolewski)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties