0

Amsterdam – Wekelijks laat fashionaddict Lisa ons iedere week dé musthaves van dit moment zien. Ze gaat speciaal voor ons alle webshops af en mixed en matcht de mooiste items met elkaar

Deze week shopte ze leuke cadeautips voor je geliefde. Heb jij voor Valentijnsdag al iets moois gekocht om hem mee te verwennen? Laat hem zien hoeveel je om hem geeft! Lisa maakt het makkelijk voor ons met deze vette cadeautips voor hem.

Zie jij je vriend graag in stoere Vans? Ga dan voor deze grijze Zapato Del Barco Vans, hij kan deze schoenen casual overdag dragen, maar ook bij een nettere outfit. Dit skateboard, dat ontworpen is door een samenwerking van Paul Smith en Alien Workshop, gaat hij vast ge-wel-dig vinden! Het skateboard is in een beperkte oplage verkrijgbaar, dus je moet er snel bij zijn om dit exclusieve cadeau voor je lover te veroveren.

Is jouw vriend veel met art en vormgeving bezig? Kies dan voor deze strak ontworpen memory stick van Logical Art. Naast deze stick zou je hem blij maken met het boek Calligraffiti. Deze zit vol met inspirerende graffiti lettertypes.

Je maakt iedere man blij met dit donker hout gekleurde hoesje voor je Apple TV, voor de binnenlandse look in je huis! Of koop een lekkere creme voor een zacht huidje na het scheren, dan heb je daar zelf ook nog profijt van!

Misschien een stoer accessoire of een coole grijze trui van Louche Gesjoemel! Lisa heeft het voor je uitgekozen, nu hoef je het alleen nog maar te kopen!

(Tekst: Wendy Heuvelman)

(Vormgeving & productie: Lisa)

Kijk ook op het blog van Lisa www.lisaestelle.com

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties