0

Amsterdam – Er is iets met rode lippen… Het geeft je gelijk een glamourous uitstraling. En ook al voel je je niet op en top, met rode lippen ziet niemand dit meer. Maar je moet wel oppassen. Verkeerd opgebrachte rode lipstick kan juist je hele look weer verpesten.

Voor elke huidteint is er wel een geschikte rode kleur. Heb je een warme ondertoon? Gebruik dan ook een warme kleur rood. Hetzelfde geldt voor een koele ondertoon: ga dan voor een koele tint rood.

Om er achter te komen welke kleur ondertoon je hebt, kijk dan naar de aders op je onderarm. Zijn deze blauw? Dan heb je een koele ondertoon. Als ze meer groenig van kleur zijn, dan heb je een warme ondertoon.

Een tip voor het aanbrengen van de lipstick: breng eerst lippenpotlood aan om het randje. Zo voorkom je dat de lipstick uitloopt. Ook kun je het lippenpotlood op je gehele lippen aanbrengen als basis.

De lipstick van D&G is een echte aanrader. De classic cream lipstick in Fire stond prachtig bij Scarlett Johansson. Met haar volle lippen, kwam de rode kleur extra goed uit.

Wat vind jij van de rode lippen trend?

Deze rode kleur van D&G is prachtig en past bij de meeste huidskleuren! Een leuke aanrader om cadeau te doen of zelf te hebben!

(Anne Rutte)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties