0

Amsterdam – Er voor altijd jeugdig uit blijven zien is iets wat we allemaal wel willen. Met de jaren wordt het steeds moeilijk voor de huid om zich te herstellen, hoe eerder je begint met het goed verzorgen van je huid, hoe beter.

En thank God heeft Dr. van der Hoog een nieuwe lijn die er voor zorgt dat je huid haar jeudigheid behoudt! De Fresh expression lijn bestaat uit een dagcrème en nachtcrème met spf 15, een oogcrème, een anti-pigmentcrème en een masker.

Zowel de dag als- nachtcrème zitten vol met vitaminen, mineralen en essientiële vetzuren die je huid hydrateren, kalmeren, beschermen en verstevigen. De oogcrème is gemaakt op basis van een Manilkara-plantenextract en voorkomt rimpels, tekenen van vermoeidheid en een vale tint.

En met het heerlijke masker maak je een smashing first impression, dit masker verstevigt namelijk de huid en is enorm makkelijk aan te brengen doormiddel van de tubekwast. Het enige wat je hoeft te doen is je huid tien tot vijftien minuten te laten genieten en vervolgens met lauwwarm water af te halen.

www.drvanderhoog.nl

(Tekst: Charisse Stoffels)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties