0

Amsterdam – Ben jij ook altijd vol bewondering aan het genieten van de nagels van Rihanna of Katy Perry? Nu krijg jij ook de kans om deze kunstwerkjes op je nagels te krijgen. Minx, het merk van de bekende nagellakstickertjes komt namelijk met een nieuwe lijn. Deze lijn is ontworpen door de nailartists van de Hollywoodstrerren.

De aankomende maanden zullen de nagelstylisten verschillende ontwerpen maken voor Minx. Lisa Logan was de eerste van het stel die ontwierp voor het merk. Lisa is het brein achter de nagels van onder andere Beyoncé. Haar lijn bestaat uit kleurrijke en geometrische vormen. Deze week komt Marian Newman met haar ontwerpen voor Minx. Met veel chrome-tinten. Vervolgens maakt de vrouw verantwoordelijk voor de nagels van Lady Gaga, een collectie voor Minx. Haar naam is Naja Rickette. Als laatste zal Kimmie Kyees voor het merk gaan ontwerpen. Ze is bekend van de nagels van bijvoorbeeld Rihanna.

De collectie zullen tussen nu en het voorjaar gelanceerd worden. Het lijkt ons fantastisch om net zulke indrukwekkende nagels te krijgen als Rihanna of Lady Gaga. Voor verkooppunten en prijzen kun je het best een kijkje nemen op hun site. De gewone Minx stickers beginnen bij € 5.

Kimmie kyees achter de schermen bij Katy Perry

Kimmie Kyees bij Rihanna

Marian Newman

Naja Rickette bij lady Gaga's pokerface

Ontwerpen van Lisa Logan

Ontwerpen van Lisa Logan

Ontwerpen van Lisa Logan

Lisa Logan voor Minx

Lisa Logans werk bij Beyoncé

www.minxnails.com

(Daniek Bernhard)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties