0

Amsterdam – Het is nog volop lente, maar Lancôme gaf ons al een klein voorproefje van hun nieuwe herfstcollectie, geheel gericht op de Parijse vrouwelijkheid.

De nieuwe collectie is helemaal Parijs en de campagnebeelden zijn werkelijk prachtig. In een typisch Parijs ingericht appartement zien we de twee modellen als ware muzes de glamour van de eind jaren ’40 opnieuw uitvoeren. Mario Testino schoot de campagne en supermodel Daria Werbowy en Elettra Wiedemann mochten als ware vamps de collectie tot leven brengen.

Aaron de Mey is verantwoordelijk voor de nieuwe collectie en liet zich inspireren door de trend van op en top chique eind jaren ’40. Aaron wil met deze collectie de ultieme vrouw en haar flamboyante stijl vieren. Met de nieuwe lijn kun je bijvoorbeeld kiezen voor hertenogen of grafische lippen. De kleur rood staat ook centraal in de collectie, omdat dit de kleur is van ultieme verleiding.

De najaarscollectie is vanaf augustus verkrijgbaar in de winkels, maar tot die tijd kunnen we nog even genieten van de mooie voorproefjes!

Wij voelen hem hoor, die Parijse inspiratie! De modellen zijn prachtig!

Eyeliner om de ogen te voorzien van een heerlijke Hollywood oogopslag!

Wij zijn vooral verliefd op deze blush: Hoe leuk die Eiffeltoren?

Vier kleuren voor de ogen om die Parijse glam binnen handbereik te hebben!

(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties