0

Miranda KerrAmsterdam – JA! We willen er zo uitzien als topmodel Miranda Kerr. Dus ja, we zijn zeer geïnteresseerd in de eigen cosmeticalijn die ze samen met haar moeder heeft gelanceerd.

Miranda’s cosmeticalijn bevat enkel ecologische skin care producten. Zonder chemische toevoegingen dus, en da’s een goede zaak.

De lijn heet Kora. En nee, dat klinkt niet echt sexy, maar ach, wat doet het er toe als je deze cleane, hebberigmakende spulletjes ziet. Zo’n drie jaar geleden is de vrouw van Orlando Bloom begonnen met het ontwerpen van deze organic cosmetica. De lijn bevat alle essentials, van handcrème en dagcrème, tot face wash en bodylotion. Miranda noemt Kora een onderdeel van haar lifestyle.

Kora

Simpele blauwe en witte verpakkingen. Mooi!

Miranda: “Ik ben op gegroeid in een klein plaatsje in Australië, in een familie die het erg belangrijk vind om veel rekening te houden met het milieu en in evenwicht te leven met de natuur. Door mijn opvoeding ken ik de voordelen van een gezonde, ecologische lifestyle. Daarom ben ik zo ontzettend blij dat ik deze producten mag creëren. Ze zijn het beste voor de planeet, voor mij en voor jou.”

Kora

Als we zo mooi worden al Miranda Kerr, smeren we er graag op los ;-)

Ohja, je kan de spulletjes ook online laten bestellen en in Nederland laten bezorgen. Dan komt er wel ruim 22 euro verzendkosten bij de cosmetica, die al een tikkie aan de prijzige kant is.

Hieronder een filmpje waarin Miranda meer vertelt over Kora:

http://www.youtube.com/watch?v=-jLQhDMu-hc

www.koracosmetics.com

(Nina de Bruijn)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties