0

NEW LEVINE IN THE CITY: Pay it forwardAmsterdam - Dé tip die door stylisten en modegenieën gegeven wordt is dat je moet dragen waar je je lekker in voelt. Kleding die bij je lichaam en bij je gevoel of emotie past. Dat is een hele fijne tip maar wat nou als je ’s morgens wakker wordt en je wilt gewoon het allerliefst je pyjama aanhouden en met sloffen aan de straat op? Er zijn van die dagen dat ik elke outfit uit mijn kast trek en uuuren voor de spiegel sta om uiteindelijk de allereerste outfit aan te trekken en met een slappe bos haar en te snel opgesmeerde make-up de deur uit ren.

Over het algemeen doet dit probleem zich heel toevallig één keer per maand een paar dagen achter elkaar voor.. Op die dagen prijs ik mezelf extra gelukkig bij I Love Fashion News, waar het over het algemeen totaal geen probleem is om in trainingsbroek en Uggs aan te komen, zonder make-up en haar nog nat van de douche.
NEW LEVINE IN THE CITY: Pay it forwardEen groter probleem is het als ik op zo’n dag naar iets toe moet waar ik graag goed voor de dag wil komen of een goede indruk wil achter laten. Zoals op een persdag, bij een event, bij het uitgaan met vriendinnen, een familiedag, een sollicitatie of een date. Ik denk niet dat het bij veel van deze gelegenheden gewaardeerd wordt als ik met een te grote joggingsbroek en een versleten trui van een exvriendje aan kom slenteren met mijn haar door de war en mijn mascara van de vorige dag nog onder mijn ogen. Dus ik zet de wekker een uur eerder dan normaal zodat ik tijd genoeg heb om mezelf te fatsoeneren en goed voor de dag te komen. Tenminste dat probeer ik want hoe langer ik voor de spiegel sta hoe waardelozer het allemaal wordt.NEW LEVINE IN THE CITY: Pay it forwardDan kom ik aan bij mijn vriendinnen op het terras en zucht een verontschuldiging dat ik te laat ben omdat ik écht  niet wist wat ik aan moest en mijn haar kut  zit en dat ik er niet uit zie dus maar weer snel mijn bed in wil duiken. Alle vriendinnen kijken me verbaasd aan en roepen dat het niet waar is en ik er altijd leuk uitzie. Omdat ik weet dat ik hetzelfde zou roepen ga ik er maar niet verder op in en besluit een rondje te halen aan de bar. Naast me staat een man van een jaar of vijfendertig die me vrolijk aankijkt. Ik lach als een boer met kiespijn terug. Dan zegt hij tegen de barman: “en ook een biertje voor het meisje met de mooiste ogen van Amsterdam!”

Binnen een seconde schijnt de zon buiten en zit mijn haar prachtig.
Complimenten zijn in dit geval het beste medicijn dus ik zeg: pay it forward!
 
Love,
 
Levine
 
Follow me on twitter: www.twitter.com/Levine_

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties