0

Amsterdam – Heb je altijd al een andere kleur ogen willen hebben of heb je gewoon zin in een andere look voor een feestje? Probeer dan eens gekleurde lenzen.

Massaal passen we onze kleur make-up aan, aan de kleur van onze ogen. Maar nu kun je ook je kleur ogen aanpassen aan de kleur make-up die je draagt. Met ColourVue lenzen geef je jezelf in een handomdraai een heel andere look.

De gekleurde lenzen zijn verkrijgbaar in de kleuren grijs-blauw, blauw-geel, grijs-violet, hazelnoot-geel en groen-geel. Naast de gekleurde lenzen biedt ColourVue ook lenzen aan met andere optische effecten. Zo is er bijvoorbeeld een lens waardoor je ogen groter lijken. Lady Gaga zette de trend met haar clip van Bad Romance. Hoewel Gaga’s ogen groter werden gemaakt per computer, proberen veel tienermeisjes de look te kopiëren met lenzen.

Vind je de lenzen leuk om te proberen maar draag je al lenzen op sterkte? Geen probleem, de gekleurde lenzen zijn ook op sterkte verkrijgbaar.

Ga jij de lenzen proberen?

Kleurlenzen zijn niet nieuw, maar wel weer een beetje terug van weggeweest!

Lady Gaga zette de kleurentrend al een tijdje geleden in haar video voor Bad Romance. Een beetje vreemd, maar wel erg leuk!

(www.colourvue.nl)

(Anne Rutte)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties