0

Amsterdam – Leighton Meester, de actrice die we allemaal kennen van Gossip Girl van haar rol als Blair Waldorf, heeft afgelopen week haar eigen moeder aangeklaagd. Leighton maakt elke maand $7.500 (ruim €5200) over naar haar broertje en claimt dat haar moeder het geld heeft gestolen om er plastische chirurgie, botox injecties en hair-extensions van te betalen.

Constance Meester weigerde te werken, waardoor dochter Leighton te doen had met haar jongere broer Lex, die zware medische klachten heeft en op deze manier financieel ondersteund kon worden. Constance heeft zelfs Leighton proberen te overtuigen dat ze een mondeling contract hadden, dat zij haar hele leven iedere maand $10.000 van haar zou krijgen, maar Leighton verklaart dat dit een grote leugen is.

Nu, een week later, komt mama Constance terug door te zeggen dat Leighton haar met een fles meerdere malen heeft geslagen in december vorig jaar. Ook vertelt ze dat het maandelijkse bedrag van $7.500 een vereffening was van al het geld dat was uitgegeven voor de carrière van haar dochter.

Moeder Constance en dochter Leighton nog dolgelukkig samen

Wij weten helaas niet meer hoe het zit en wat er nou echt waar is van de situatie. Denk jij dat dit nog ooit goed zal komen?

(Renée Sturme)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties