0

Amsterdam -Lady Gaga probeert al een aantal maanden Japan er weer bovenop te helpen na de zware natuurrampen. Dacht de zangeres iets goeds te doen, wordt ze nu aangeklaagd omdat ze niet al het geld dat ze verdient aan haar We Pray For Japan bandjes aan de slachtoffers zou doneren.

Een anonieme organisatie belde in Amerika met een alarmnummer om te melden dat de zangeres extra verzendkosten rekent voor de armbanden, om vervolgens deze extra kosten zelf te houden. Een schande vindt de advocaat waar de klacht bij is neergelegd: “Wanneer iemand zijn/ haar bekendheid gebruikt om een goed doel te helpen, is het heel verkeerd om hier niet helemaal eerlijk over te zijn.”, aldus Ari Kresch, de advocaat die de zaak waarneemt.

Kresch zegt tevens een gedeelte van het geld te hebben achterhaald, maar om welk bedrag het precies gaat is nog onduidelijk. Als de claims waar blijken te zijn, zal de zangeres terecht moeten staan wegens het breken van de wetten die gelden voor consumentenbescherming.

Wij kunnen ons haast niet voorstellen dat Gaga zoiets zou doen, maar je weet maar nooit. Wat vind jij van deze nieuwe controverse?

Als deze geruchten waar blijken te zijn, ziet het er niet best uit voor Lady Gaga.

(www.vogue.co.uk)

(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties