0

Amsterdam – Abercrombie & Fitch staat bekend om hun superknappe modellen. Natuurlijk gebeurt er wel eens iets in de modellenwereld dat over de scheef gaat, maar een Abercrombie model voelt zich zo gebruikt dat hij het kledingmerk aanklaagt voor 1 miljoen dollar.

Benjamine Bowers werkte eerst gewoon in een Abercrombie & Fitch winkel toen hij gevraagd werd om model te zijn voor het merk. Hij reisde af naar Mississippi voor een shoot met modellenbureau AIG Model & Talent Management. Daar werd hem gevraagd om te masturberen door Hilburn, de eiganaar van het modellenbureau, omdat hij zich dan meer relaxt zou voelen. Vervolgens liet Hilburn zijn eigen broek zakken om over de grootte van zijn penis te praten.

De zaak wordt nog vreemder omdat het blijkt dat de Twitter van AIG Model & Talent Management en Hilburn zelf afgeschermd zijn, op de blogpagina van het bureau foto’s van roterende tandwielen te zien zijn en op de website van het bedrijf zelf maar héél weinig informatie staat. Dat klinkt dus allemaal erg dubieus.

Benjamine klaagt nu Abercrombie & Fitch aan omdat hij zich gebruikt voelt en gelooft dat de foto’s nooit bedoeld waren om hem te helpen met zijn carrière, maar enkel om eigenaar Hilburn een pleziertje te geven.

Benjamin Bowers

www.abercrombie.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties