0

YolantheAmsterdam – Yolanthe is er maar druk mee! Eerder berichtte we je al dat zij voor Livera een sexy kerstlijn uitbracht. Deze ontwerpen zijn nog maar net vers van de pers, maar voor Yolanthe was het kennelijk alweer tijd voor een nieuwe uitdaging!

Zo waren wij afgelopen donderdagmiddag getuige van Yolanthe’s Choice voor de zomer van 2010! De kersverse voetbalvrouw vloog die ochtend speciaal voor deze lancering vanuit Milaan naar de Panama in Amsterdam om daar een spetterende show neer te zetten! Yolanthe reist de hele wereld over en heeft dan ook alle invloeden van haar favorite places in de zomercollectie van 2010 verwerkt!

Niet veel mensen kunnen zeggen dat zij in één dag met Yolanthe en een groep schaars geklede modellen de hele wereld over zijn gevlogen, maar wij wel! Onder het genot van swingende muziek en natuurlijk de nodige hapjes en alcoholische versnaperingen, vlogen we van Ibiza naar Miami, vervolgens naar The Hollywood Hills om daarvandaan weer richting India te vertrekken. Natuurlijk gingen wij ook nog even langs Milaan om liefje Wesley gedag te zeggen! Na vele indrukken en culturen landden we weer met beide benen op de grond in ons eigen kikkerlandje om daar vervolgens weer getuige te zijn van de speciale swimwearlijn voor het aankomende WK in 2010!
Yolanthe
Yolanthe
Het was een een geweldige wereldreis! Nu alleen die jetlag nog zien kwijt te raken, of waren het dan toch die alcoholische lekkernijen die ons uuhh de jarretels omdeden..

www.livera.nl

(Juliët Oosterom)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties